Gillenias valpträff

 

 

Valpträff i Växjö – den historiska dagen 21 augusti 2004!

 

Ja, nog kändes det helrätt att vara i Växjö just denna dag! Inte bara för att allas vår Carro från Växjö vann olympiskt guld utan också för att vi alla fick tillfälle att återse Pingla, hennes sex valpar samt Anna med familj. Samt att vi fick tillfälle att knyta bekantskap med alla mattar och hussar!

Tack Anna (och Susanne L) för ett mycket trevligt och bra genomfört program! Tack också för all god och omsorgsfull förplägnad, det är inte var dag man får hembakta kringlor inte!

Valparna då? JOOOOO, så klart: Så spännande att återse alla i de närmaste färdigvuxna valparna! Tänk att det kan bli sex helt olika individer…. Tänk också att se att de egentligen inte var så där särskilt intresserade av att återse sin mamma… Hade det varit jag och mina söner så minsann… Tänk också vad vi mattar och hussar påverkar och präglar våra fyrfota vänner…

Vi har efter fyra månader och en dags intensivt umgänge med vår Elliott (Lex) inte en enda dag ångrat beslutet att skaffa en lagotto. Det är en helt underbar kille vi fått in i vår flock - vilket påbrå, Pingla är bara så cool. Han sprider sådan glädje och arbetsvillighet, det är rent av smittsamt! Det visar sig ex. i form av mycket trädgårdsarbete, gräv och bär iväg…. Vi har också imponerats av hans rörelseglädje och iver! Hans förmåga att nosa upp spår på valpträffen och att nosa upp kantareller i skogen är helt enastående. Han har ett alldeles speciellt smeknamn under säsong, nämligen Kantarelliott! Måtte han bara så småningom förstå att det inte är han som skall kalasa på svamparna!

 

Lund 2004-08-23
Pia Lundberg

 

Hesiodos Pingla Bella. I bakgrunden sitter Leonora.

 

Vi började dagen i spårskogen. Alla mattar och hussar fick lägga ett personspår åt sin hund. Och alla hundarna spårade fint och hittade sin leksak. Pia med bildbevis på Elliotts leksak.....
Elliott blir klippt


Hela gänget samlat!Design Anna Pettersson * * * * * Copyright © Gillenias kennel * * * * * Anitas grafik